Features

Bekijk in een oogopslag de laatste berichten en taken die aandacht verdienen.
Soepele registratie van uren voor inzicht, overzicht en slagvaardigheid.
Eenvoudig plannen van projecten door beheersen van taken en communicatie.
Contacten efficiënt bij elkaar gebracht voor soepel relatiebeheer.
Medewerkers met eigen profiel en bijbehorende info voor een goede samenwerking.
Heldere helpdesk geïntegreerd met planningstool en uren- registratie.
Urenregistratie
Eenvoudige urenregistratie zorgt voor inzicht & overzicht, de randvoorwaarden voor een efficiënte en doelgerichte organisatie. Uw medewerkers blijven zich bewust van een belangrijk stuk voortgang, terwijl u gedetailleerde overzichten in kunt zien ten behoeve van de planning en nacalculatie van uw projecten.

Uiteraard vormt de urenregistratie van qracht een naadloos geheel met de planningstool, zodat de focus te allen tijde met name blijft liggen op de werkzaamheden die er werkelijk toe doen.

Eenvoudige invoer

Elke medewerker voert dagelijks zijn eigen uren in. Eventuele eerdere, nog niet ingevulde dagen verschijnen bovenaan in het overzicht.

Registratie op basis van planningstool

De medewerker selecteert de klant, het project en de daarbij behorende taak en vult het voltooide aantal uren in. Uiteraard kunnen waar van toepassing ook uren buiten de planningstool om worden ingevoerd.

Dagelijkse routine

Om de medewerker te helpen een dagelijkse routine te vormen, kan er een melding worden ingesteld die hem eraan herinnerd zijn uren met regelmaat in te vullen.

Inzicht & overzicht

Op basis van de reeds ingevulde uren zijn er direct heldere overzichten voorhanden op basis van bijvoorbeeld project, soort werkzaamheden, medewerker of anderszijds of elke gewenste combinatie hiervan. Ideaal voor management en nacalculatie.